Impresszum

Cégnév: Fűtés Depo Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Rozmaring utca 2/a.

Telephely: 6060 Tiszakécske, Erkel fasor 2.

Adószám: 24960472-2-03

Tel.: 06 20 351 3494

E-mail: futesdepo@outlook.com

Honlapunk bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a honlapunk, valamint az azon keresztül elérhető adatbázis elektronikus tárolása, feldolgozása, vagy értékesítése. A Fűtés Depo Kft. fenntartja a jogot a honlap bármilyen részének tetszőleges módosítására. A honlapon szereplő hirdetések, árak kizárólag tájékoztató jellegűek!

A Fűtés Depo Kft. FUTESDEPO.HU weboldalán nem gyűjti látogatói személyes adatait, kivéve abban az esetben, amikor Ön úgy dönt, hogy azokat e-mailben, regisztrációs adatlapon vagy egyéb fórumon keresztül elküldi számunkra. Adatait ebben az esetben is bizalmasan kezeljük, nem továbbítjuk sem e-mail címét, sem más, esetlegesen megadott adatait a Fűtés Depo Kft.-n kívüli harmadik fél részére.
IP címének megadásával Ön lehetővé teheti számunkra a weboldalaink látogatottságának, mérését. Az oldal látogatásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Fűtés Depo Kft. ezen adatait saját rendszerében nyilvántartsa és kezelje, illetve 3. személynek, kizárólag, mint technikai közreműködőnek adatfeldolgozás céljából átadja mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését. Ezt követően adatait a Fűtés Depo Kft. nyilvántartásából véglegesen töröljük.